مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,112
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی جلبک قهوه ای Iyengaria stellata جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 57

چکیده

 با توجه به توانایی جلبک ها در تولید متابولیت های ثانویه, می توان آن ها را به عنوان یک منبع بالقوه از ترکیبات طبیعی برای توسعه تولید دارو و درمان بسیاری از بیماری ها به کار برد. از این رو, مطالعه حاضر به منظور تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره آبی جلبک قهوه ای Iyengaria stellata از سواحل قشم انجام شد. برای ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جلبک, اثر مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل, توانایی شلاته کنندگی یون آهن و فعالیت آنتی اکسیدانی کل, مورد بررسی قرار گرفت. فعالیت ضد باکتریایی عصاره بر چهار سویه باکتری بیماری زا شامل Escherichia coli, Salmonella typhimurium, Bacillus cereus و Staphylococcus aureus, به روش انتشار از دیسک مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن با آنتی بیوتیک های استاندارد مقایسه شد. بر اساس نتایج به دست آمده فعالیت آنتی اکسیدانی کل (1.67±23.69), توانایی مهار رادیکال هیدروکسیل (2.62±84.84) و توانایی شلاته کنندگی یون آهن (0.45±91.14) در جلبک I. stellata بالا بود. اما نتایج حاصل از آزمایش های ضدمیکروبی نشان داد که عصاره آبی این جلبک فاقد اثر ضد باکتریایی علیه باکتری های استفاده شده بود. طبق نتایج این مطالعه, جلبک قهوه ای Iyengaria stellata می تواند به عنوان یک منبع بالقوه از ترکیبات آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی و پزشکی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، عصمت، شعبان پور، بهاره، و کردجزی، معظمه. (1395). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی جلبک قهوه ای Iyengaria stellata جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 4(3)، 43-57. SID. https://sid.ir/paper/261268/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی عصمت، شعبان پور بهاره، کردجزی معظمه. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی جلبک قهوه ای Iyengaria stellata جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1395؛4(3):43-57. Available from: https://sid.ir/paper/261268/fa

    IEEE: کپی

    عصمت محمدی، بهاره شعبان پور، و معظمه کردجزی، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی جلبک قهوه ای Iyengaria stellata جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 4، no. 3، pp. 43–57، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261268/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا