مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

836
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات ضدباکتریایی و ضداکسیدانی عصاره سه گونه جلبک سبز، قرمز و قهوه ای سواحل شمالی خلیج فارس

صفحات

 صفحه شروع 383 | صفحه پایان 392

چکیده

 زمینه: جلبک های دریایی نشان دهنده مخزن پایان ناپذیر مواد اولیه مورد استفاده در داروسازی, پزشکی, صنایع غذایی, آرایشی و بهداشتی هستند. فعالیت های بیولوژیکی در ترکیبات زیستی طبیعی فعال در جلبک ها دارای اثرات گسترده ضدباکتریایی, ضد توموری و فعالیت های آنتی اکسیدانی هستند. هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی جلبک های مورد مطالعه بود.مواد و روش ها: عصاره های اتانولی به روش خیساندن از سه گونه جلبکی سبز, قرمز و قهوه ای در سواحل شمالی خلیج فارس و استان بوشهر تهیه گردید و فعالیت ضد باکتریایی (باکتری هایListeria monocytogenes  و Escherichia coli) عصاره ها به روش دیسک دیفیوژن و چاهک انجام شد. همچنین اثرات ضداکسیدانی عصاره هیدروالکلی سه گونه جلبکی با استفاده از آزمون های DPPH,FRAP  وPMB مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: در این مطالعه, بالاترین فعالیت ضداکسیدانی را جلبک قهوه ای Cystoseira trinodis داشت. عصاره هیدروالکلی جلبک های مورد مطالعه فاقد فعالیت ضدباکتریایی بر روی باکتری E. coli و دارای فعالیت ضدباکتریایی بر روی باکتری L. monocytogenes بودند.نتیجه گیری: گونه های جلبکی مورد بررسی در این مطالعه اثر ضداکسیدانی بسیار خوبی نسبت به فعالیت ضدباکتریایی از خود نشان دادند. به طوری که بالاترین فعالیت ضد اکسیدانی را جلبک قهوه ای C. Trinodis نشان داد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حیدری، محسن، ذوالقرنین، حسین، سخایی، نسرین، میرزایی، علی، و موحدی نیا، عبدالعلی. (1394). مطالعه اثرات ضدباکتریایی و ضداکسیدانی عصاره سه گونه جلبک سبز, قرمز و قهوه ای سواحل شمالی خلیج فارس. طب جنوب، 18(2)، 383-392. SID. https://sid.ir/paper/33937/fa

Vancouver: کپی

حیدری محسن، ذوالقرنین حسین، سخایی نسرین، میرزایی علی، موحدی نیا عبدالعلی. مطالعه اثرات ضدباکتریایی و ضداکسیدانی عصاره سه گونه جلبک سبز, قرمز و قهوه ای سواحل شمالی خلیج فارس. طب جنوب[Internet]. 1394؛18(2):383-392. Available from: https://sid.ir/paper/33937/fa

IEEE: کپی

محسن حیدری، حسین ذوالقرنین، نسرین سخایی، علی میرزایی، و عبدالعلی موحدی نیا، “مطالعه اثرات ضدباکتریایی و ضداکسیدانی عصاره سه گونه جلبک سبز, قرمز و قهوه ای سواحل شمالی خلیج فارس،” طب جنوب، vol. 18، no. 2، pp. 383–392، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33937/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button