APA:
کپیگورانی نژاد، حسین، جوادزاده، نرگس، و علیشاهی، مجتبی. (1395). بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 4(4)، 29-45. SID. https://sid.ir/paper/261281/fa
Vancouver:
کپیگورانی نژاد حسین، جوادزاده نرگس، علیشاهی مجتبی. بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1395؛4(4):29-45. Available from: https://sid.ir/paper/261281/fa
IEEE:
کپیحسین گورانی نژاد، نرگس جوادزاده، و مجتبی علیشاهی، “بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 4، no. 4، pp. 29–45، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261281/fa