APA:
کپیمحمدیان، تکاور، قانعی مطلق، رضا، خاج، حسین، رباط کریمی، صادق، ضیاغم، علی، و حیدری، امین. (1399). بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 8(1 )، 37-67. SID. https://sid.ir/paper/361297/fa
Vancouver:
کپیمحمدیان تکاور، قانعی مطلق رضا، خاج حسین، رباط کریمی صادق، ضیاغم علی، حیدری امین. بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1399؛8(1 ):37-67. Available from: https://sid.ir/paper/361297/fa
IEEE:
کپیتکاور محمدیان، رضا قانعی مطلق، حسین خاج، صادق رباط کریمی، علی ضیاغم، و امین حیدری، “بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 8، no. 1 ، pp. 37–67، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361297/fa