مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

706
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

800
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های مختلف ریزجلبک .Chlorella sp رشد یافته در شرایط اتوتروفیک

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 32

چکیده

 با توجه به افزایش روزافزون سویه های مقاوم به دارو در میان انواع میکروارگانیزم ها, یک جستجوی جهانی برای یافتن ترکیبات ضدمیکروبی از مواد طبیعی که اثرات جانبی کم تری داشته باشد مورد توجه پژوهشگران بوده است. این مطالعه با هدف بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره های مختلف ریزجلبک Chlorella sp. رشد یافته در شرایط اتوتروفیک انجام پذیرفت. جلبک کلرلا در محیط کشت مایع Zinder کشت داده شد و در پایان فاز لگاریتمی زیست توده آن برداشت شد. سپس عصاره گیری از آن توسط حلال های استون, کلروفرم, هگزان, اتیل استات و استون- هگزان انجام شد و فعالیت ضدمیکروبی آن بر روی دو باکتری گرم مثبت (Staphylococcus aureus و Bacillus subtilis), دو باکتری گرم منفی (Pseudomonas aeruginosa و Escherichia coli) و یک گونه قارچ (Candida albicans) مورد بررسی قرار گرفت. میزان فعالیت ضدمیکروبی عصاره های حاصل از طریق سنجش قطر هاله عدم رشد باکتری به روش نفوذ چاهک تعیین شد. نتایج نشان داد که عصاره های کلروفرمی و اتیل استاتی ریزجلبک Chlorella از بالاترین قدرت ضدمیکروبی در مقایسه با سایر عصاره ها برخوردار است. درنتیجه عصاره ریزجلبک Chlorella از فعالیت ضدمیکروبی مناسبی برخوردار بوده و نوع حلال مورد استفاده نیز در میزان فعالیت ضدمیکروبی آن تاثیرگذار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشهدی نژاد، احمد، زمانی، حجت اله، و سرمد، جنت. (1395). بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های مختلف ریزجلبک .Chlorella sp رشد یافته در شرایط اتوتروفیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 4(1)، 17-32. SID. https://sid.ir/paper/261321/fa

    Vancouver: کپی

    مشهدی نژاد احمد، زمانی حجت اله، سرمد جنت. بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های مختلف ریزجلبک .Chlorella sp رشد یافته در شرایط اتوتروفیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1395؛4(1):17-32. Available from: https://sid.ir/paper/261321/fa

    IEEE: کپی

    احمد مشهدی نژاد، حجت اله زمانی، و جنت سرمد، “بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های مختلف ریزجلبک .Chlorella sp رشد یافته در شرایط اتوتروفیک،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 4، no. 1، pp. 17–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261321/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button