مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 39

چکیده

برگ سبز چای حاوی آنتی اکسیدان های ضد سرطان می باشد که می توان پس از استخراج, از آنها در تولید داروهای ضد سرطان, فراورده های غذایی عملگر و فراورده های بهداشتی ـ آرایشی استفاده کرد. در این تحقیق به بررسی سینتیک و ساز و کار استخراج این آنتی اکسیدان ها پرداخته شده است. برای این منظور, ضریب های نفوذ هر یک از کاتچین هایEGCG ,EGC ,EC ,C  و کافئین موجود در برگ سبز چای ایرانی در عملیات استخراج این مواد به کمک آب محاسبه شده است. بر اساس رابطه به کار گرفته شده, دو نوع ضریب نفوذ تند و کند برای انتقال جرم از برگ سبز چای مالش داده شده در نظر گرفته شده است که با توجه به نتیجه ها و محاسبه های انجام شده, ضریب نفوذ مرحله داخلی که در درون ذره های چای اتفاق می افتد نقش محدود کننده فرایند استخراج را دارد. علاوه بر این, مقدارهای دما و زمان بهینه استخراج این مواد به صورت کافئین (80 درجه سانتی گراد, 20 دقیقه), C (90 درجه سانتی گراد, 80 دقیقه), EC (درجه سانتی گراد, 20 دقیقه), EGC (80 درجه سانتی گراد, 20 دقیقه), EGCG (90 درجه سانتی گراد, 40 دقیقه), به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیاالدینی، علی، جعفری جید، عباس، ذاکری، علی، و حسینی جوبه، سیدمحمد. (1389). تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 29(2 (57))، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/26354/fa

    Vancouver: کپی

    ضیاالدینی علی، جعفری جید عباس، ذاکری علی، حسینی جوبه سیدمحمد. تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1389؛29(2 (57)):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/26354/fa

    IEEE: کپی

    علی ضیاالدینی، عباس جعفری جید، علی ذاکری، و سیدمحمد حسینی جوبه، “تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 29، no. 2 (57)، pp. 33–39، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button