Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,034
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

995
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری جذب عطر و طعم نوشابه گازدار پرتقالی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات با استفاده از میکرو استخراج با فاز جامد - گاز کروماتوگرافی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 75

کلیدواژه

پلی اتیلن ترفتالات (PET)Q4
میکرو استخراج با فاز جامد (SPME)Q4

چکیده

 مهم ترین هدف از بسته بندی مواد غذایی, حفظ خواص و کیفیت اولیه ماده غذایی است. اساسی ترین مشکلی که در به کارگیری بسته بندی پلاستیکی وجود دارد, جذب عطر و طعم ماده غذایی به وسیله این مواد است. هدف از این تحقیق مطالعه جذب عطر و طعم نوشابه پرتقالی به داخل پلی اتیلن ترفتالات (PET) است. برای این منظور رفتار جذبی سه اسانس دلمونن, مایرسین و آلفا - پینن در دما (4, 25 و 40 درجه سانتی گراد) و زمان های متفاوت مورد بررسی قرار گرفت. برای استخراج اسانس های جذب شده در PET از روش میکرو استخراج با فاز جامد (SPME) استفاده شده است. اندازه گیری میزان جذب به وسیله گاز کروماتوگرافی با آشکار ساز یونش شعله ای (FID) صورت گرفت. نتیجه ها نشان می دهد که میزان جذب بسته به تغییرهای دما در طول زمان تغییر می کند. از بین مواد طعمی تنها د-لمونن در PET به میزان 47 نانوگرم بر سانتی متر مربع جذب شد که میزان ضریب جذب آن با افزایش دما از 4 به 40 درجه سانتی گراد, ده برابر افزایش می یابد و از 12-10× 6.94به 5.207×10-11m2/s می رسد. همچنین برای تعیین اثر از دست رفتن مواد عطر و طعمی بر روی طعم نوشابه از آزمون چشایی نیز استفاده شده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلامی، مریم، امام جمعه، زهرا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و رضایی، کرامت اله. (1385). اندازه گیری جذب عطر و طعم نوشابه گازدار پرتقالی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات با استفاده از میکرو استخراج با فاز جامد - گاز کروماتوگرافی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 25(3)، 69-75. SID. https://sid.ir/paper/26438/fa

    Vancouver: کپی

    سلامی مریم، امام جمعه زهرا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، رضایی کرامت اله. اندازه گیری جذب عطر و طعم نوشابه گازدار پرتقالی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات با استفاده از میکرو استخراج با فاز جامد - گاز کروماتوگرافی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1385؛25(3):69-75. Available from: https://sid.ir/paper/26438/fa

    IEEE: کپی

    مریم سلامی، زهرا امام جمعه، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و کرامت اله رضایی، “اندازه گیری جذب عطر و طعم نوشابه گازدار پرتقالی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات با استفاده از میکرو استخراج با فاز جامد - گاز کروماتوگرافی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 69–75، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26438/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا