مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,119
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخمین شار و ترکیب های اسانس گل سرخ در فرایند تراوش تبخیری گلاب

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 58

چکیده

 در این تحقیق روش غشایی تراوش تبخیری در فرآوری گلاب برای تولید اسانس گل سرخ با کیفیت بالا بررسی شد. در این رابطه یک رابطه نظری برای تخمین شار ترکیب های آرومایی غیر قطبی با نقطه جوش بالا به صورت نظری توسعه یافته و درستی آن با استفاده از داده های تجربی منتشره ارزیابی شد. بر اساس داده های تجربی موجود, در خصوص تراوش آب از غشای PDMS  تابعیت غیر خطی شار آروما نسبت به فشار جریان پایین دستی ترسیم شد. میزان شار آروما در فشارهای 500 تا 2000 پاسکال ناچیز بوده ولی با کاهش فشار جریان پایین دستی به کمتر از 500 پاسکال و به ویژه با نزدیک شدن به فشار بخار نرمال آروما شار با شیب بسیار زیادی افزایش یافت. با استفاده از شار اجزای درصد ترکیب اسانس تراویده در دو فشار 5 و 200 پاسکال تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابایی راوندی، بابک، روستاآزاد، رضا، و سلطانیه، محمد. (1385). تخمین شار و ترکیب‌ های اسانس گل سرخ در فرایند تراوش تبخیری گلاب . شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 25(2)، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/26442/fa

    Vancouver: کپی

    بابایی راوندی بابک، روستاآزاد رضا، سلطانیه محمد. تخمین شار و ترکیب‌ های اسانس گل سرخ در فرایند تراوش تبخیری گلاب . شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1385؛25(2):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/26442/fa

    IEEE: کپی

    بابک بابایی راوندی، رضا روستاآزاد، و محمد سلطانیه، “تخمین شار و ترکیب‌ های اسانس گل سرخ در فرایند تراوش تبخیری گلاب ،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 25، no. 2، pp. 49–58، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26442/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button