Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,307
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

367
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثرات ضد میکروبی گلاب صنعتی و عصاره آبی و روغن گل سرخ (Roza Damascene)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: در منابع طب سنتی, آثار بی شماری از جمله اثر ضد باکتریایی برای عصاره گل سرخ (گلاب) ذکر شده است؛ بنابراین مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر ضد میکروبی چند گلاب صنعتی موجود در بازار و عصاره آبی گل سرخ و مقایسه آن با روغن گل سرخ انجام شده است.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی, اثر ضد میکروبی پنج نوع گلاب صنعتی استاندارد موجود در بازار با غلظت های 1, 10, 25, 50, 75 و 100 درصد, عصاره آبی گل سرخ با غلظت های 0.2, 2, 5, 10, 15 و 20mg/ml و روغن گل سرخ با غلظت های 10, 5, 2.5, 1 و 0.1ml/ml بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, انتروکوکوس فکالیس, اشریشیاکلی و پسودوموناس آئروژینوزا و مخمر کاندیدا آلبیکنس, به روش براث میکرو دایلوشن بررسی شد.یافته ها: در این مطالعه, هیچ کدام از غلظت های گلاب, رشد هیچ یک از میکروارگانیسم های مورد مطالعه را مهار نکرد. عصاره گل سرخ و روغن گل سرخ, هیچ کدام اثر مهاری بر روی پسودوموناس آئروژینوزا نداشت. حداقل غلظت مهاری عصاره گل سرخ در استافیلوکوکوس اورئوس 8mg/ml, اشریشیاکلی و انتروکوکوس فکالیس 6mg/ml و کاندیدا 4mg/ml به دست آمد؛ همچنین حداقل غلظت مهاری روغن گل سرخ نیز در استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی 10ml/ml, انتروکوکوس فکالیس5ml/ml  و کاندیدا 1ml/ml به دست آمد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه, می توان از اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره آبی گل سرخ و روغن گل سرخ برای کنترل عوامل عفونی بهره برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی بجد، محمدصدیق، حنفی بجد، راضیه، قنادکافی، ملکناز، و نمایی، محمدحسن. (1393). مقایسه اثرات ضد میکروبی گلاب صنعتی و عصاره آبی و روغن گل سرخ (Roza Damascene). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 21(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/482286/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی بجد محمدصدیق، حنفی بجد راضیه، قنادکافی ملکناز، نمایی محمدحسن. مقایسه اثرات ضد میکروبی گلاب صنعتی و عصاره آبی و روغن گل سرخ (Roza Damascene). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1393؛21(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/482286/fa

    IEEE: کپی

    محمدصدیق عطایی بجد، راضیه حنفی بجد، ملکناز قنادکافی، و محمدحسن نمایی، “مقایسه اثرات ضد میکروبی گلاب صنعتی و عصاره آبی و روغن گل سرخ (Roza Damascene)،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 21، no. 3، pp. 0–0، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482286/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا