Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,782
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,050
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری جامع بر ضرورت و استراتژی های کاهش مصرف نمک در جامعه

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 66

کلیدواژه

بیماری های غیرواگیر (NCDs)Q4

چکیده

 بیماری های غیرواگیر (NCDs) نه تنها در کشورهای توسعه یافته بلکه در کشورهای درحال توسعه به یک مشکل عمده سلامت تبدیل شده اند, به طوری که بیماری های قلبی عروقی, علت اصلی مرگ ومیر در جهان بشمار می روند. رژیم غذایی ناسالم, فعالیت بدنی ناکافی و همچنین مصرف دخانیات, تعیین کننده های اصلی NCDs در جهان هستند. بر اساس گزارش ها, مصرف روزانه نمک در ایران بیش از توصیه های سازمان جهانی بهداشت است, درحالی که مصرف بیش ازحد آن بر سلامت انسان ها تاثیر منفی می گذارد و سازمان جهانی بهداشت کاهش نمک جمعیت را به عنوان یکی از مقرون به صرفه ترین اقدامات برای بهبود سلامت عمومی می شمارد. علی رغم اینکه کاهش مصرف نمک در جامعه دشوار است, اما با انجام اقدامات و استراتژی های خاص ازجمله: 1) پیروی از رژیم غذایی محدود از سدیم و پایش محتوای سدیم مواد غذایی 2) بسیج ها و پویش های اطلاع رسانی (استراتژی رسانه ها و ارتباطات) 3) برچسب گذاری و توسعه علامت های شناسایی محصولات کم نمک 4) استراتژی انگلستان- کاهش تدریجی سدیم 5) استراتژی صنعت غذا (فرمولاسیون مجدد) و 6) وضع مالیات و افزایش قیمت مواد غذایی ناسالم, کاهش بخش عمده ای از نمک دریافتی جمعیت امکان پذیر است و کشورهای موفق در کاهش مصرف نمک از طریق همین راهکارها مصرف نمک در جامعه را کاهش داده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورعلی، فتح اله، عبدالهی، زهرا، روفه گری نژاد، لیلا، صادق تبریزی، جعفر، و کوشا، احمد. (1396). مروری جامع بر ضرورت و استراتژی های کاهش مصرف نمک در جامعه. تصویر سلامت، 8(1 )، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/265135/fa

    Vancouver: کپی

    پورعلی فتح اله، عبدالهی زهرا، روفه گری نژاد لیلا، صادق تبریزی جعفر، کوشا احمد. مروری جامع بر ضرورت و استراتژی های کاهش مصرف نمک در جامعه. تصویر سلامت[Internet]. 1396؛8(1 ):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/265135/fa

    IEEE: کپی

    فتح اله پورعلی، زهرا عبدالهی، لیلا روفه گری نژاد، جعفر صادق تبریزی، و احمد کوشا، “مروری جامع بر ضرورت و استراتژی های کاهش مصرف نمک در جامعه،” تصویر سلامت، vol. 8، no. 1 ، pp. 57–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265135/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا