APA:
کپیحسن زاده خیاط، محمد، خشایارمنش، زهرا، شهبازی، حسن، و شفاعی، علی. (1381). بررسی میزان یون سدیم و مقدار نمک طعام موجود در انواع نان مورد مصرف در شهرستان مشهد. طب و تزکیه، -(46)، 48-54. SID. https://sid.ir/paper/417129/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده خیاط محمد، خشایارمنش زهرا، شهبازی حسن، شفاعی علی. بررسی میزان یون سدیم و مقدار نمک طعام موجود در انواع نان مورد مصرف در شهرستان مشهد. طب و تزکیه[Internet]. 1381؛-(46):48-54. Available from: https://sid.ir/paper/417129/fa
IEEE:
کپیمحمد حسن زاده خیاط، زهرا خشایارمنش، حسن شهبازی، و علی شفاعی، “بررسی میزان یون سدیم و مقدار نمک طعام موجود در انواع نان مورد مصرف در شهرستان مشهد،” طب و تزکیه، vol. -، no. 46، pp. 48–54، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417129/fa