APA:
کپیمظاهری تهرانی، زهرا، کرامت، عبدالصمد، و اورجی، حسین. (1397). بررسی اثر منابع کربوهیدراتی مختلف بر سرعت عبور غذا و قابلیت هضم پذیری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله بین المللی زیست شناسی آبزیان، 6(2 )، 104-113. SID. https://sid.ir/paper/265807/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی زهرا، کرامت عبدالصمد، اورجی حسین. بررسی اثر منابع کربوهیدراتی مختلف بر سرعت عبور غذا و قابلیت هضم پذیری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله بین المللی زیست شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛6(2 ):104-113. Available from: https://sid.ir/paper/265807/fa
IEEE:
کپیزهرا مظاهری تهرانی، عبدالصمد کرامت، و حسین اورجی، “بررسی اثر منابع کربوهیدراتی مختلف بر سرعت عبور غذا و قابلیت هضم پذیری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله بین المللی زیست شناسی آبزیان، vol. 6، no. 2 ، pp. 104–113، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265807/fa