مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 74

چکیده

 کیفیت میوه ها بعد از برداشت به علت انتشار اتیلن, از دست دادن آب و سایر واکنش های درونی کاهش می یابد و تلاش برای کاهش خسارات وارده منجر به عرضه بسته بندی های مختلف شده است. در این راستا آزمایشی جهت بررسی و مقایسه عمر انبارمانی 5 رقم انگور "بیدانه سفید", "بیدانه قرمز", "لعل", "صاحبی" و "فخری" انجام شد. در این آزمایش از بسته بندی با ظروف یکبار مصرف, عدم بسته بندی, شستشو قبل از انبارداری و عدم شستشو استفاده گردید. میزان تنفس میوه, میزان آب میوه, TSS, اسیدهای آلی, pH و میزان آنتوسیانین, انبارمانی, درصد چروکیدگی, میزان قهوه ای شدگی, شاخص پوسیدگی و درصد کاهش آب میوه بررسی و اندازه گیری شد. با توجه به نتایج بدست آمده در این پژوهش رقم "بیدانه قرمز" با بسته بندی در ظروف یک بار مصرف, بیشترین انبارمانی را داشت. این تیمار با داشتن کمترین مقدار تنفس (mgCO2/kg. hr 03/0), درصد قهوه ای شدگی, چروکیدگی, پوسیدگی و کاهش آب به ترتیب با 3, 5, 0 و 9 درصد نسبت به سایر تیمارها قابلیت انبارمانی بهتری نشان داد. رقم "صاحبی" با تیمار شستشو با آب قبل از انبارداری با بیشترین مقدار تنفس (mgCO2/kg. hr 16/0), کمترین سالم مانی و 60 درصد چروکیدگی, کمترین میزان انبارمانی را بین سایر ارقام نشان داد. این تیمار با کمترین مقدار آنتوسیانین, کمترین میزان بازارپسندی را داشت. بر اساس نتایج این پژوهش رقم "بیدانه قرمز" و رقم "فخری" نسبت به سایر ارقام مورد مطالعه انبارمانی خوبی داشتند و تیمارهای شستشو قبل از انبارداری و استفاده از ظروف یکبار مصرف به تنهایی تمام مزایای یک روش مناسب برای حفظ کیفیت میوه انگور را دارا نبودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسولی، موسی، روستایی، پروانه، و بابایی، آرش. (1396). بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده. پژوهش های میوه کاری، 2(1 )، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/267875/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی موسی، روستایی پروانه، بابایی آرش. بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(1 ):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/267875/fa

    IEEE: کپی

    موسی رسولی، پروانه روستایی، و آرش بابایی، “بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 1 ، pp. 61–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267875/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button