مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 56

چکیده

 در این مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات سرخ شده طی دوره نگهداری 7 روزه تحت تأثیر افزودن عصاره چای سبز (0, 100, 150 و 200 پی پی ام) و اسید آسکوربیک (0, 50, 100 و 150 پی پی ام) با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی بررسی شد. نتایج حاصل نشان دهنده وابستگی ویژگی های فیزیکوشیمیایی به غلظت های تحت بررسی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز به عنوان جایگزین های آنتی اکسیدانی در محصول بود. هر یک از این ترکیبات در غلظت های پایین اثر پروکسیدانی و با افزایش غلظت اثر آنتی اکسیدانی از خود نشان دادند. اسید آسکوربیک در غلظت های 50 و 100 پی پی ام به عنوان پروکسیدان موجب تأثیرگذاری بر ویژگی های بافتی و ظاهری شد و در غلظت 150 پی پی ام اثر آنتی اکسیدانی ضعیفی از خود نشان داد. عصاره چای سبز (با در نظر گرفتن تأثیرگذاری بیشتر ویژگی های آنتی اکسیدانی در غلظت 200 پی پی ام) روند مشابه با اسید آسکوربیک نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورحاجی، فاطمه، و صحرائیان، بهاره. (1397). بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 41-56. SID. https://sid.ir/paper/267957/fa

    Vancouver: کپی

    پورحاجی فاطمه، صحرائیان بهاره. بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):41-56. Available from: https://sid.ir/paper/267957/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه پورحاجی، و بهاره صحرائیان، “بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 41–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267957/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا