APA:
کپیقربانی، ملیحه، شیخ الاسلامی، زهرا، و آریانفر، اکرم. (1397). تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 139-151. SID. https://sid.ir/paper/372245/fa
Vancouver:
کپیقربانی ملیحه، شیخ الاسلامی زهرا، آریانفر اکرم. تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):139-151. Available from: https://sid.ir/paper/372245/fa
IEEE:
کپیملیحه قربانی، زهرا شیخ الاسلامی، و اکرم آریانفر، “تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 139–151، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372245/fa