APA:
کپیعرب شیرازی، شهره، پدرام نیا، احمد، سعیدی اصل، محمدرضا، نقی پور، فریبا، و توکلی پور، حمید. (1400). بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 261-271. SID. https://sid.ir/paper/364019/fa
Vancouver:
کپیعرب شیرازی شهره، پدرام نیا احمد، سعیدی اصل محمدرضا، نقی پور فریبا، توکلی پور حمید. بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):261-271. Available from: https://sid.ir/paper/364019/fa
IEEE:
کپیشهره عرب شیرازی، احمد پدرام نیا، محمدرضا سعیدی اصل، فریبا نقی پور، و حمید توکلی پور، “بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 261–271، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364019/fa