APA:
کپیناطقی، لیلا، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1398). اثر شیره توت و صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, خواص آنتی اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(66 )، 87-100. SID. https://sid.ir/paper/267974/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا، شهاب لواسانی علیرضا. اثر شیره توت و صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, خواص آنتی اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(66 ):87-100. Available from: https://sid.ir/paper/267974/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، و علیرضا شهاب لواسانی، “اثر شیره توت و صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, خواص آنتی اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 66 ، pp. 87–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267974/fa