مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

388
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز

صفحات

 صفحه شروع 150 | صفحه پایان 161

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدنیای مطلق، حمیدرضا، حاجی مرادلو، عبدالمجید، قربانی، رسول، آق، ناصر، صفری، امید، و لشکری زاده، مهکامه. (1396). تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز. مجله ایرانی ماهی شناسی، 4(2 )، 150-161. SID. https://sid.ir/paper/268412/fa

    Vancouver: کپی

    احمدنیای مطلق حمیدرضا، حاجی مرادلو عبدالمجید، قربانی رسول، آق ناصر، صفری امید، لشکری زاده مهکامه. تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز. مجله ایرانی ماهی شناسی[Internet]. 1396؛4(2 ):150-161. Available from: https://sid.ir/paper/268412/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا احمدنیای مطلق، عبدالمجید حاجی مرادلو، رسول قربانی، ناصر آق، امید صفری، و مهکامه لشکری زاده، “تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز،” مجله ایرانی ماهی شناسی، vol. 4، no. 2 ، pp. 150–161، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268412/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button