مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

345
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیبی تمرین هوازی با عصاره زعفران بر برخی فاکتورهای تنظیمی آپوپتوز عضله نعلی موش های صحرایی نر متعاقب فعالیت وامانده ساز هوازی

صفحات

 صفحه شروع 86 | صفحه پایان 95

چکیده

 زعفران سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که قادر به بلوکه کردن آپوپتوز ناشی از فعالیت های ورزشی وامانده ساز می باشد. تحقیق حاضر به منظور تعیین اثر ترکیبی تمرین هوازی با عصاره زعفران بر برخی فاکتورهای تنظیمی آپوپتوز عضله نعلی موش های صحرایی نر متعاقب فعالیت وامانده ساز هوازی انجام شد. 48 سر رت نر به چهار گروه مساوی: G1؛ دارونما (بدون تمرین), G2؛ مکمل (بدون تمرین +100 میلی گرم عصاره زعفران), G3؛ تمرین ( 8 هفته تمرین استقامتی), و G4؛ ترکیبی ( 8 هفته تمرین استقامتی + 100 میلی گرم عصاره آبی زعفران) تقسیم شدند. در پایان تحقیق نیمی از موش ها بلافاصله پیش و نیمی دیگر بلافاصله پس از وامانده شدن, جراحی شدند. بیان ژن هایBax و bcl-2با استفاده از روش Real-time PCR سنجیده شدند. داده ها با استفاده از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه, در سطح معناداری 05/0 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد پیش از وامانده سازی بیان پروتئین bcl-2 و نسبتBax به bcl-2گروه های G3 و G4 به طور معنی داری به ترتیب بیشتر و کمتر از دیگر گروه ها بود (05/0p<). همچنین متعاقب وامانده سازی بیان پروتئین های Bax و bcl-2 عضله نعلی موش های تمامی گروه ها بجز گروه G4 به ترتیب به طور معنی داری افزایش و کاهش نشان داد, و نسبت Baxبه bcl-2 افزایش یافت (05/0p<). در کل تمرین هوازی توام با مصرف عصاره زعفران از افزایش بیان پروتئین Bax و نسبت Baxبه bcl-2 متعاقب یک وهله فعالیت وامانده ساز جلوگیری می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، امیر. (1398). اثر ترکیبی تمرین هوازی با عصاره زعفران بر برخی فاکتورهای تنظیمی آپوپتوز عضله نعلی موش های صحرایی نر متعاقب فعالیت وامانده ساز هوازی. مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش، 6(2 )، 86-95. SID. https://sid.ir/paper/269340/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی امیر. اثر ترکیبی تمرین هوازی با عصاره زعفران بر برخی فاکتورهای تنظیمی آپوپتوز عضله نعلی موش های صحرایی نر متعاقب فعالیت وامانده ساز هوازی. مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش[Internet]. 1398؛6(2 ):86-95. Available from: https://sid.ir/paper/269340/fa

    IEEE: کپی

    امیر خسروی، “اثر ترکیبی تمرین هوازی با عصاره زعفران بر برخی فاکتورهای تنظیمی آپوپتوز عضله نعلی موش های صحرایی نر متعاقب فعالیت وامانده ساز هوازی،” مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش، vol. 6، no. 2 ، pp. 86–95، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269340/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button