مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مصرف کوتاه مدت عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی کبد موش های نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 30

چکیده

 مقدمه: با وجود اثرات مفید فعالیت های منظم ورزشی, فعالیت های حاد وامانده ساز باعث بروز آسیب اکسیداتیو در کبد می شود. هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر یک هفته ای مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان تغییرات مالون دی آلدئید (MDA) و آنزیم های آنتی اکسیدانی سوپراکسیداز دیسموتاز (SOD), کاتالاز (CAT) و گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) کبد موش های نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز بود.مواد و روش ها: 48 سر موش نر ویستار به صورت تصادفی به سه گروه 1. کنترل یک (حلال عصاره زعفران) 2. کنترل دو (حلال عصاره زعفران+ تمرین) 3. تجربی 50 mg/kg) عصاره آبی زعفران+ تمرین) دسته بندی شدند (هر گروه شامل 16 سر موش). پس از یک هفته, نیمی از هر سه گروه بدون وامانده شدن و نیم دیگر موش های گروه کنترل 2 و تجربی بلافاصله پس از وامانده کردن قربانی شدند و مقادیرSOD , CAT,  GPXو MDA کبد آن ها اندازه گیری شد.یافته ها: متعاقب فعالیت وامانده ساز میزان MDA و فعالیت آنزیم های SOD, CAT,  GPXبافت کبد موش های گروه تجربی برخلاف گروه کنترل, تغییر معنی داری نیافت (P>0.05).بحث و نتیجه گیری: مصرف عصاره آبی کلاله زعفران باعث تقویت سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی کبد موش های ویستار شده و از تغییرات معنی دار سیستم دفاع آنتی اکسیدانی آنزیمی و MDA بافت کبد درنتیجه فعالیت وامانده ساز جلوگیری می کند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خسروی، امیر، امیدعلی، فاطمه، رسولیان، بهرام، و چوبینه، سیروس. (1396). اثر مصرف کوتاه مدت عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی کبد موش های نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز. یافته، 19(1 (پیاپی 71))، 20-30. SID. https://sid.ir/paper/80010/fa

Vancouver: کپی

خسروی امیر، امیدعلی فاطمه، رسولیان بهرام، چوبینه سیروس. اثر مصرف کوتاه مدت عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی کبد موش های نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز. یافته[Internet]. 1396؛19(1 (پیاپی 71)):20-30. Available from: https://sid.ir/paper/80010/fa

IEEE: کپی

امیر خسروی، فاطمه امیدعلی، بهرام رسولیان، و سیروس چوبینه، “اثر مصرف کوتاه مدت عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی کبد موش های نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز،” یافته، vol. 19، no. 1 (پیاپی 71)، pp. 20–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80010/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button