مصرف مکمل های خوراکی جهت از بین بردن آسیب های عضلانی ناشی از ورزش در بین ورزشکاران متداول می باشد. 30 نفر از کشتی گیران آزاد و فرنگی استان سیستان و بلوچستان به صورت هدفمند و داوطلبانه انتخاب شدند. پژوهش با یک گروه تجربی (15=n) و یک گروه کنترل (15=n) و در فصل پیش از مسابقات انجام شد. آزمودنی های گروه تجربی به مدت دو هفته، یک روز در میان مقدار 20 گرم مکمل پودر شده ی آغوز را با 200 میلی لیتر آب محلول و مصرف نمودند و سپس فعالیت حاد مقاومتی را انجام دادند. از کلیه آزمودنی ها در سه نوبت: 1. قبل از مصرف مکمل، 2. 24 ساعت پس از اتمام دوره مکمل یاری، و 3. 24 ساعت پس از اتمام جلسه فعالیت، خونگیری متعاقب 10 ساعت ناشتایی شبانه به عمل آمد. تجزیه و تحلیل استنباطی داده ها از طریق آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر و تحلیل واریانس دو سویه با استفاده از نرم افزار spss20 در سطح معنی دای (P<0. 05) انجام شد.