APA:
کپیمالکی وارنوسفادرانی، سیما، رضوی، سیدهادی، و فادا، آنا ماریا. (1398). جوانه زنی و تخمیر دانه سویا: دو مرحله سالم برای رهایش ترکیباتی با فعالیت مهار آنزیم تبدیل آنژیوتانسین. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(4 )، 201-215. SID. https://sid.ir/paper/269719/fa
Vancouver:
کپیمالکی وارنوسفادرانی سیما، رضوی سیدهادی، فادا آنا ماریا. جوانه زنی و تخمیر دانه سویا: دو مرحله سالم برای رهایش ترکیباتی با فعالیت مهار آنزیم تبدیل آنژیوتانسین. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(4 ):201-215. Available from: https://sid.ir/paper/269719/fa
IEEE:
کپیسیما مالکی وارنوسفادرانی، سیدهادی رضوی، و آنا ماریا فادا، “جوانه زنی و تخمیر دانه سویا: دو مرحله سالم برای رهایش ترکیباتی با فعالیت مهار آنزیم تبدیل آنژیوتانسین،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 201–215، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269719/fa