مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,394
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 84

چکیده

 به منظور حفظ رنگ برگه گلابی از واکنش های قهوه ای شدن, طرحی به صورت آزمایش های فاکتوریل در قالب پایه های کاملا تصادفی با 3 فاکتور و سه تکرار در سال 1382 در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی به اجرا در آمد. فاکتور اول رقم گلابی در 2 سطح شاه میوه و ویلیامز, فاکتور دوم زمان فرو بردن برش ها در محلول اسیدی در 2 سطح 5 و 10 دقیقه و فاکتور سوم غلظت اسید در 3 سطح صفر, 1 و 2 درصد بود. گلابی پس از آماده سازی به روش آفتابی مستقیم خشک شد. نتایج تجزیه حاکی از تاثیر معنی دار رقم و غلظت اسید بر مقدار رطوبت, اسیدیته, pH, قابلیت جذب آب برگه ها و دانسیته نوری است. مقایسه میانگین ها نشان داد که با افزایش غلظت اسید تا 1 درصد شدت رنگ و یا به عبارتی تشکیل رنگدانه های قهوه ای کاهش پیدا می کند ولی افزایش آن تا 2 درصد تاثیر معنی داری ندارد. مقایسه میانگین های مربوط به امتیازات رنگ, طعم و مزه نشانگر این است که گروه پانل رنگ, طعم و مزه برگه های حاصل از رقم ویلیامز را ترجیح داده اند. بر اساس نتایج حاصل, برای حفظ رنگ برگه گلابی از واکنش های قهوه ای شدن استفاده از اسید سیتریک با غلظت 1 درصد و به مدت 5 دقیقه و از رقم ویلیامز توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1386). کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(1)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/28078/fa

    Vancouver: کپی

    خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(1):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/28078/fa

    IEEE: کپی

    اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 1، pp. 75–84، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button