APA:
کپیخسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1386). کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(1)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/28078/fa
Vancouver:
کپیخسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(1):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/28078/fa
IEEE:
کپیاصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 1، pp. 75–84، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28078/fa