APA:
کپیکیانی، حسین، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، رضوی، سیدهادی، یارمند، محمدسعید، و دینی، علی. (1388). اثر منبع و مقدار ماده خشک جامد کل دوغ بدون چربی روی پایداری و خواص رئولوژیک آن. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 10(3)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/28115/fa
Vancouver:
کپیکیانی حسین، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، رضوی سیدهادی، یارمند محمدسعید، دینی علی. اثر منبع و مقدار ماده خشک جامد کل دوغ بدون چربی روی پایداری و خواص رئولوژیک آن. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1388؛10(3):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/28115/fa
IEEE:
کپیحسین کیانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، سیدهادی رضوی، محمدسعید یارمند، و علی دینی، “اثر منبع و مقدار ماده خشک جامد کل دوغ بدون چربی روی پایداری و خواص رئولوژیک آن،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 10، no. 3، pp. 45–56، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28115/fa