APA:
کپیقربانی گرجی، الهام، محمدی فر، محمدامین، عزت پناه، حمید، و مرتضویان، سیدامیرمحمد. (1390). تاثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(2 (پی در پی 21))، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/121151/fa
Vancouver:
کپیقربانی گرجی الهام، محمدی فر محمدامین، عزت پناه حمید، مرتضویان سیدامیرمحمد. تاثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(2 (پی در پی 21)):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/121151/fa
IEEE:
کپیالهام قربانی گرجی، محمدامین محمدی فر، حمید عزت پناه، و سیدامیرمحمد مرتضویان، “تاثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2 (پی در پی 21)، pp. 31–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121151/fa