مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه آلودگی زدایی خشکبار (آلو، کشمش، و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 به منظور توسعه صادرات خشکبار, محصول تولیدی باید عاری از هر گونه آلودگی باشد. خشکبار تولیدی در ایران اغلب آلودگی های میکربی از جمله کپک و مخمر و یا کلی فرم ها را نشان می دهد که گاهی این آلودگی ها از حدود استاندارد نیز خارج است. به منظور حفظ بازارهای صادرات خشکبار ایران, باید روش های پاکسازی محصول از آلودگی های احتمالی معرفی شود. در این طرح ابتدا آزمون های شمارش کلی میکربی, کلی فرم ها, و کپک مخمر نمونه های خشکبار (آلو, کشمش, و برگه, محصول سال 1380 در استان خراسان) انجام شد. پس از مشخص شدن مقدار و نوع آلودگی, نمونه های آلوده تحت دو روش شیمیایی (دود دادن با گوگرد) و فیزیکی (مایکروویو) آلودگی زدایی شد. سپس مجددا آزمون های شمارش کلی میکربی, کلی فرم, و کپک و مخمر و تعیین میزان ویتامین ث انجام شد. میزان اسید اسکوربیک در نمونه های آلوی تیمار شده با مایکروویو (26 میلی گرم درصد گرم), به طور معنی داری از انواع تیمار شده با گوگرد (20 میلی گرم درصد گرم) بیشتر بود اما این اختلاف در مورد محصولات کشمش و برگه معنی دار نبود. از سوی دیگر, باقیمانده انیدرید سولفورو در کشمش تیمار شده با گوگرد 1200 قسمت در میلیون قسمت, از حدود استاندارد بالاتر بود, لذا روش تیمار با مایکروویو را جهت آلودگی زدایی از محصولات خشکبار آلوده می توان پیشنهاد کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عین افشار، سودابه. (1385). مقایسه آلودگی زدایی خشکبار (آلو, کشمش, و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 7(28)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/28178/fa

    Vancouver: کپی

    عین افشار سودابه. مقایسه آلودگی زدایی خشکبار (آلو, کشمش, و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1385؛7(28):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/28178/fa

    IEEE: کپی

    سودابه عین افشار، “مقایسه آلودگی زدایی خشکبار (آلو, کشمش, و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 7، no. 28، pp. 1–12، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28178/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button