مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 58

چکیده

 در این مطالعه 62 نمونه کشمش طلایی, سبز, تیفی و پلویی از پنج شهر کاشمر, خلیل آباد, بردسکن, قوچان و شیروان استان خراسان خریداری گردید. میزان باقی مانده گوگرد, درصد رطوبت, فعالیت آبی, PH و اسیدیته نمونه های تعیین شد. طبق نتایج حاصل, میانگین باقی مانده گوگرد در نمونه های کشمش تیفی کاشمر, بردسکن و خلیل آباد به ترتیب 932, 1884 و 2230 میلی گرم در کیلوگرم, در نمونه های کشمش سبز شهرهای فوق به ترتیب 1175, 1009 و 658 میلی گرم در کیلوگرم و برای کشمش طلایی 1226, 2076 و 2484 میلی گرم در کیلوگرم به دست آمد. میانگین میزان باقی مانده گوگرد نمونه های کشمش پلویی در قوچان و شیروان نیز به ترتیب 1070 و 186 میلی گرم در کیلوگرم مشاهده شد. از میان نمونه های کاشمر, بردسکن و خلیل آباد, نمونه های کشمش طلایی بالاترین میزان باقی مانده گوگرد را داشتند. هم چنین میزان باقی مانده گوگرد کشمش پلویی شیروان بیشتر از کشمش پلویی قوچان بود. کم ترین (3.70) PH در رقم پلویی قوچان و بیش ترین (4.05) PH مربوط به رقم پلویی شیروان بود. بالاترین اسیدیته (1.56 درصد اسید تارتاریک) در رقم دودی خلیل آباد و پایین ترین اسیدیته (0.8 درصد اسید تارتاریک) رقم پلویی شیروان مشاهده شد. هم چنین بیش ترین رطوبت (%12.31) را رقم دودی کاشمر و کم ترین رطوبت (9.66 درصد) را رقم تیفی کاشمر دارا بودند. بالاترین (0.44) aw در رقم پلویی قوچان و کم ترین (0.40) آن در ارقام تیفی بردسکن مشاهده شد. به دلیل سنتی بودن روش تهیه کشمش, اکثر پارامترهای مغایر با استانداردهای ملی و کدکس بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهربان سنگ آتش، معصومه، محمودی، زهره، پورآذرنگ، هاشم، وثوق، امیرصالح، و نوذری اول، یاسین. (1394). تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/222779/fa

    Vancouver: کپی

    مهربان سنگ آتش معصومه، محمودی زهره، پورآذرنگ هاشم، وثوق امیرصالح، نوذری اول یاسین. تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/222779/fa

    IEEE: کپی

    معصومه مهربان سنگ آتش، زهره محمودی، هاشم پورآذرنگ، امیرصالح وثوق، و یاسین نوذری اول، “تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 49–58، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button