APA:
کپیمهربان سنگ آتش، معصومه، محمودی، زهره، پورآذرنگ، هاشم، وثوق، امیرصالح، و نوذری اول، یاسین. (1394). تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/222779/fa
Vancouver:
کپیمهربان سنگ آتش معصومه، محمودی زهره، پورآذرنگ هاشم، وثوق امیرصالح، نوذری اول یاسین. تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/222779/fa
IEEE:
کپیمعصومه مهربان سنگ آتش، زهره محمودی، هاشم پورآذرنگ، امیرصالح وثوق، و یاسین نوذری اول، “تعیین میزان باقی مانده دی اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 49–58، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222779/fa