مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,486
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تعادل عناصر غذایی گندم آبی در استان آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 39

چکیده

 به منظور بررسی تعادل عناصر غذایی گندم آبی, تعداد 982 نمونه گیاهی به صورت تصادفی از مزارع آبی مربوط به طرح محوری گندم در استان آذربایجان شرقی از برگ های پرچم در مرحله گرده افشانی, در طی پنج سال زراعی (1383-1378) جمع آوری شد. پس از آماده سازی نمونه ها, غلظت عناصر غذایی نیتروژن, فسفر, پتاسیم, آهن, منگنز, روی, مس و بور در آنها اندازه گیری گردید. با تجزیه و تحلیل داده های آزمایش بر اساس ضرایب همبستگی نسبت غلظت های عناصر غذایی با عملکرد دانه و روش تجزیه علیت, برای رسیدن به عملکردهای بالای 6 تن در هکتار و ایجاد تعادل تغذیه ای, به مصرف کودهای فسفری و روی بیش از هر عنصر غذایی دیگری نیاز است. هر عاملی که باعث افزایش غلظت این دو عنصر در گیاه شود, احتمالا باعث بهبود عملکرد دانه خواهد شد. در مجموع می توان چنین استنباط نمود که به منظور ایجاد تعادل تغذیه ای در گندم آبی در منطقه مورد مطالعه, باید به همراه مصرف مقادیر مرسوم کودهای نیتروژنی از کودهای فسفری و روی نیز به صورت جایگذاری عمقی استفاده شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فیضی اصل، ولی، و بای بوردی، احمد. (1386). مطالعه تعادل عناصر غذایی گندم آبی در استان آذربایجان شرقی. دانش کشاورزی، 17(2)، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/28870/fa

Vancouver: کپی

فیضی اصل ولی، بای بوردی احمد. مطالعه تعادل عناصر غذایی گندم آبی در استان آذربایجان شرقی. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(2):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/28870/fa

IEEE: کپی

ولی فیضی اصل، و احمد بای بوردی، “مطالعه تعادل عناصر غذایی گندم آبی در استان آذربایجان شرقی،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 2، pp. 27–39، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28870/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button