مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

890
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ویتامین E در دوام بقای ماکروفاژها و تولید نیتریک اکساید

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 161

چکیده

 هدف: تعیین اثر ویتامین E بعنوان یک آنتی اکسیدانت بر دوام بقای سلول و ترشح NO.روش بررسی: ماکروفاژهای صفاقی موش را به روش شستشوی صفاق با PBS (بافر فسفات) سرد بیرون آورده و پس از شستشو و شمارش, سوسپانسیون سلولی در میحط کشت تهیه شد. تعداد 1X105 سلول در حجم 0.2 میلی لیتر محیط کشت کامل به هر چاهک پلیت 96 خانه اضافه شد. پلیت ها 2 ساعت در شرایط 37 درجه سانتی گراد و 5% CO2 انکوبه شده و پس از آن به منظور حذف سلولهای غیر ماکروفاژی سه بار با PBS  گرم شسته شدند. مجددا به سلولها محیط کشت کامل حاوی/فاقد LPS در حضور یا غیاب ویتامین E اضافه شد و در شرایط فوق حداکثر تا 5 روز انکوبه شدند. محیط کشت ماکروفاژها در روزهای مختلف اضافه یا تعویض شد. دوام بقای سلولی با ترپن بلو و مقدار نیتریت بعنوان اندیکاتوری از NO به روش گریس اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان داد که در حالت عادی با افزایش روزهای انکوباسیون مرگ سلولی افزایش می یابد در حالیکه در حضور ویتامین E مـرگ سلولی کاهـش دارد (P<0.02). در غیاب ویتامین E حداکثر تولید نیتریت در 48 ساعت اول بوده و در زمانهای بعدی کاهش یافته است. تعویض یا اضافه کردن محیط کشت در روزهای مختلف با افزایش نیتریک اکساید همراه بوده است. ولی تعویض یا اضافه کردن محیط کشت در روزهای اولیه اثر بهتری بر ترشح آن داشته است. در حضور ویتامین E ترشح نیتریک اکساید کاهش داشته ولی دوام بقای سلولی افزایش داشت.نتیجه گیری: مرگ سلولی با گذشت زمان می تواند به دلیل اتمام محیط کشت و همچنین اثر سایتو توکسیسیته نیتریت بر خود ماکروفاژها باشد و به نظر می رسد که ویتامین E  با کاهش تولید نیتریک اکساید بر دوام بقای سلولی اثر داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، کاظم، و عرب سلمانی، فاطمه. (1385). اثر ویتامین E در دوام بقای ماکروفاژها و تولید نیتریک اکساید. مجله پزشکی کوثر، 11(2)، 155-161. SID. https://sid.ir/paper/33031/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی کاظم، عرب سلمانی فاطمه. اثر ویتامین E در دوام بقای ماکروفاژها و تولید نیتریک اکساید. مجله پزشکی کوثر[Internet]. 1385؛11(2):155-161. Available from: https://sid.ir/paper/33031/fa

    IEEE: کپی

    کاظم احمدی، و فاطمه عرب سلمانی، “اثر ویتامین E در دوام بقای ماکروفاژها و تولید نیتریک اکساید،” مجله پزشکی کوثر، vol. 11، no. 2، pp. 155–161، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33031/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button