APA:
کپیتوریان، فهیمه، ریحانی، محمد، و شیروانی، زلیخا. (1397). بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C° ا18–. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 73(4 )، 435-446. SID. https://sid.ir/paper/34790/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، ریحانی محمد، شیروانی زلیخا. بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C° ا18–. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1397؛73(4 ):435-446. Available from: https://sid.ir/paper/34790/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، محمد ریحانی، و زلیخا شیروانی، “بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C° ا18–،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 73، no. 4 ، pp. 435–446، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34790/fa