APA:
کپیهوشمندی، علی محمد، یعقوبفر، اکبر، بوجارپور، محمد، و سالاری، سمیه. (1397). تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی, فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 73(4 )، 403-418. SID. https://sid.ir/paper/34800/fa
Vancouver:
کپیهوشمندی علی محمد، یعقوبفر اکبر، بوجارپور محمد، سالاری سمیه. تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی, فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1397؛73(4 ):403-418. Available from: https://sid.ir/paper/34800/fa
IEEE:
کپیعلی محمد هوشمندی، اکبر یعقوبفر، محمد بوجارپور، و سمیه سالاری، “تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی, فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 73، no. 4 ، pp. 403–418، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34800/fa