APA:
کپیخسروی نیا، حشمت اله، علیرضایی، مسعود، قاسمی، صدیقه، و نعمتی، شیما. (1394). تاثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 70(2)، 227-234. SID. https://sid.ir/paper/35484/fa
Vancouver:
کپیخسروی نیا حشمت اله، علیرضایی مسعود، قاسمی صدیقه، نعمتی شیما. تاثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1394؛70(2):227-234. Available from: https://sid.ir/paper/35484/fa
IEEE:
کپیحشمت اله خسروی نیا، مسعود علیرضایی، صدیقه قاسمی، و شیما نعمتی، “تاثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 70، no. 2، pp. 227–234، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35484/fa