APA:
کپیسالارآملی، جمیله، و علی اصفهانی، طاهره. (1387). تعیین میزان جیوه تام و تاثیر عامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 63(5)، 331-335. SID. https://sid.ir/paper/35603/fa
Vancouver:
کپیسالارآملی جمیله، علی اصفهانی طاهره. تعیین میزان جیوه تام و تاثیر عامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1387؛63(5):331-335. Available from: https://sid.ir/paper/35603/fa
IEEE:
کپیجمیله سالارآملی، و طاهره علی اصفهانی، “تعیین میزان جیوه تام و تاثیر عامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 63، no. 5، pp. 331–335، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35603/fa