APA:
کپیوهاب زاده، محدثه، اصفهانی، مسعود، اعلمی، علی، شهدی کومله، عباس، فلاح شمسی، سیده ارحامه، و همتی، سعید. (1394). اثر سطوح کود فسفر و پیش پز کردن (پاربویلینگ) شلتوک بر محتوای اسید فیتیک و عناصر معدنی دانه سه رقم برنج (.Oryza sativa L). مجله علوم زراعی ایران، 17(4)، 272-258. SID. https://sid.ir/paper/356719/fa
Vancouver:
کپیوهاب زاده محدثه، اصفهانی مسعود، اعلمی علی، شهدی کومله عباس، فلاح شمسی سیده ارحامه، همتی سعید. اثر سطوح کود فسفر و پیش پز کردن (پاربویلینگ) شلتوک بر محتوای اسید فیتیک و عناصر معدنی دانه سه رقم برنج (.Oryza sativa L). مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1394؛17(4):272-258. Available from: https://sid.ir/paper/356719/fa
IEEE:
کپیمحدثه وهاب زاده، مسعود اصفهانی، علی اعلمی، عباس شهدی کومله، سیده ارحامه فلاح شمسی، و سعید همتی، “اثر سطوح کود فسفر و پیش پز کردن (پاربویلینگ) شلتوک بر محتوای اسید فیتیک و عناصر معدنی دانه سه رقم برنج (.Oryza sativa L)،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 17، no. 4، pp. 272–258، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356719/fa