APA:
کپیرستمی، روح اله، نبئی، امیر، اسلامی، اکبر، و نجفی صالح، حسین. (1388). بررسی تاثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH, نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی. محیط شناسی، 35(52)، 93-98. SID. https://sid.ir/paper/356920/fa
Vancouver:
کپیرستمی روح اله، نبئی امیر، اسلامی اکبر، نجفی صالح حسین. بررسی تاثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH, نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی. محیط شناسی[Internet]. 1388؛35(52):93-98. Available from: https://sid.ir/paper/356920/fa
IEEE:
کپیروح اله رستمی، امیر نبئی، اکبر اسلامی، و حسین نجفی صالح، “بررسی تاثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH, نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی،” محیط شناسی، vol. 35، no. 52، pp. 93–98، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356920/fa