Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,713
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

675
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین مقدار روغن و انواع اسیدهای چرب موجود در روغن شاهدانه مناطق متفاوت ایران

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 88

چکیده

 روغن شاهدانه به علت کاربردها و ارزش های رو به رشد غذایی, دارویی و صنعتی همواره مورد توجه محققین قرار گرفته است. در این راستا ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن شاهدانه در نمونه هایی از مناطق متفاوت ایران (مشهد, شاهرود و تبریز) با شرایط آب و هوایی گوناگون تهیه شده و مورد آزمایش قرار گرفت. بر اساس نتیجه های حاصل, شاهدانه به طور متوسط دارای 34 درصد وزنی روغن است.این روغن دارای انواع متفاوتی از اسیدهای چرب از جمله هگزادکانوئیک اسید, لینولئیک اسید, لینولنیک اسید, ایکوزا انوئیک اسید, ایکوزانوئیک اسید است. وجود لینولنیک اسید از امتیازات روغن شاهدانه به شمار می رود. تفاوت درشرایط آب وهوایی و نوع خاک از جمله عوامل موثر در متفاوت بودن ساختار اسیدهای چرب روغن های گیاهی شناخته شده است که درمورد روغن شاهدانه نیز این نتیجه مشهود بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    وصولی پور، مریم، و مدرس، حمید. (1383). تعیین مقدار روغن و انواع اسیدهای چرب موجود در روغن شاهدانه مناطق متفاوت ایران . شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 23(2)، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/357056/fa

    Vancouver: کپی

    وصولی پور مریم، مدرس حمید. تعیین مقدار روغن و انواع اسیدهای چرب موجود در روغن شاهدانه مناطق متفاوت ایران . شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1383؛23(2):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/357056/fa

    IEEE: کپی

    مریم وصولی پور، و حمید مدرس، “تعیین مقدار روغن و انواع اسیدهای چرب موجود در روغن شاهدانه مناطق متفاوت ایران ،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 23، no. 2، pp. 81–88، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357056/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا