APA:
کپیشاهوردی، افسانه، قراچورلو، مریم، و حسینی، سیدابراهیم. (1390). ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 52-60. SID. https://sid.ir/paper/143164/fa
Vancouver:
کپیشاهوردی افسانه، قراچورلو مریم، حسینی سیدابراهیم. ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):52-60. Available from: https://sid.ir/paper/143164/fa
IEEE:
کپیافسانه شاهوردی، مریم قراچورلو، و سیدابراهیم حسینی، “ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 52–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143164/fa