مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,499
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 21

چکیده

 سابقه و هدف: بروسلوز از مهمترین بیماریهای عفونی مشترک بین انسان و دام است که بر اثر آلودگی با باکتریهای جنس بروسلا به وجود می آید. لیپوپلی ساکاریدها, پروتئینهای غشای خارجی و چندین نوع پروتئین ریبوزومی و سیتوزولی به عنوان اجزای ایمونوژنیک مهم در بروسلا مطرح شده اند. این مطالعه با هدف شناسایی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس و مقایسه این ایمونوژنها در سه گونه انسان, بز و خرگوش انجام گرفت.مواد و روشها: سویه S19 بروسلا آبورتوس از انستیتو پاستور ایران تهیه و در آنجا کشت انبوه داده شد و به صورت کشته شده به این مرکز منتقل گردید. پروتئین های پیکره باکتری با کمک لیزوزیم, اوره و CHAPS استخراج و به روش الکتروفورز دو بعدی تفکیک گردید. بعد از الکتروفورز دو بعدی, پروتئین ها به غشای نیتروسلولز منتقل و واکنش آن ها به روش ایمونوبلاتینگ در مقابل نمونه های سرم انسانی, بزی و خرگوشی بررسی گردید.یافته ها: نتایج الکتروفورز دوبعدی نشان داد که پروتئین های این سویه عمدتا pI اسیدی دارند و در دامنه وزنی 100-10 کیلودالتون قرار دارند. فراوانترین پروتئین پیکره این سویه یک گروه 6-5 پروتئینی با وزن 34 -32 کیلو دالتون و pI4.5-5.7 بود که در خرگوش و بز ایمونوژن بودند, ولی در سرم انسان واکنشی در مقابل آنها دیده نشد. در مقابل در سرم انسان بیمار علیه یک مجموعه 5-4 پروتئینی با وزن 44 کیلو دالتون و pI معادل 5.5-4.5 و چندین پروتئین کم وزن آنتی بادی وجود داشت. به علاوه واکنش سرم انسان, بز و خرگوش با تعدادی از آنتی ژن های پیکره بروسلا مشابه بود.بحث: اگر چه LPS در هر سه گونه انسان, بز و خرگوش یک ایمونوژن قوی محسوب می شود, این آنتی ژن, ظاهرا نامزد مناسبی برای تشخیص نیست. در مقابل, یک گروه پروتئینی 34-32 کیلو دالتونی با pI4.5-5.7 و دو پروتئین 20-18 کیلو دالتونی با pI6-7 می توانند به عنوان نامزد پروتئینی در تشخیص بیماری در بـز و حتی سایر گونه های دامی از جمله گاو مد نظر قرار گیرند. در مقابل, در انسان گروه پروتئینی موقعیت وزنی 45 کیلودالتون باpI4.5-5.5  و چند پروتئین با اوزان کمتر از 20 کیلو دالتون می توانند به عنوان نامزد آنتی ژنی در تشخیص دقیق تر, سنجش کلاس های آنتی بادی (IgG, IgM) و حتی تمایز بروسلوز فعال از غیر فعال مطرح باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عبدالعلی زاده، جلال، مصطفایی، علی، نعمان پور، بیژن، خرازی، هادی، و نعمانی، حمید. (1382). بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 7(1 (پیاپی 16))، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/357521/fa

Vancouver: کپی

عبدالعلی زاده جلال، مصطفایی علی، نعمان پور بیژن، خرازی هادی، نعمانی حمید. بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1382؛7(1 (پیاپی 16)):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/357521/fa

IEEE: کپی

جلال عبدالعلی زاده، علی مصطفایی، بیژن نعمان پور، هادی خرازی، و حمید نعمانی، “بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 7، no. 1 (پیاپی 16)، pp. 11–21، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357521/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button