مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

710
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، هادی، کوچکی، آرش، و محبی، محبت. (1395). استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/357735/fa

    Vancouver: کپی

    باقری هادی، کوچکی آرش، محبی محبت. استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/357735/fa

    IEEE: کپی

    هادی باقری، آرش کوچکی، و محبت محبی، “استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357735/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا