APA:
کپیباقری، هادی، محبی، محبت، و کوچکی، آرش. (1395). بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های قدومه شهری و زانتان. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/143147/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، محبی محبت، کوچکی آرش. بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های قدومه شهری و زانتان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/143147/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، محبت محبی، و آرش کوچکی، “بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های قدومه شهری و زانتان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 75–86، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143147/fa