Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

272
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی فرآیند چرخش بنگاه های کوچک و متوسط در مرحله افول (مورد مطالعه: شرکت های فعال در صنعت مواد غذایی)

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 184

چکیده

 افول سازمانی پدیده­ ای هست که تمام انواع شرکت­ ها را در برگرفته و عاملی در جهت تهدید بقاء آن­ ها شده است. لذا مطالعه اقدامات شرکت­ هایی که افول را تجربه کرده و تلاش نموده­ اند از این وضعیت خارج شوند, می­ تواند دیدگا­ ه­ ها و بینش­ هایی را در خصوص طیف وسیعی از استراتژی­ های چرخش بکار گرفته شده توسط آن­ ها به سایر شرکت­ ها بدهند. لذا در این تحقیق, هدف طراحی فرآیندی برای چرخش کسب­ و­ کارهای کوچک­ و­ متوسط جهت خروج از افول می­ باشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نوع آمیخته می­ باشد. در این تحقیق از استراتژی داده­ بنیاد استفاده شده است. در مرحله اول با استفاده از روش نمونه­ گیری غیرتصادفی و ابزار مصاحبه, با تصمیم­ گیرندگان اصلی 11 شرکت فعال در صنعت مواد غذایی مصاحبه­ های نیمه­ ساختار یافته­ ای صورت پذیرفت و 107 مولفه و 32 مقوله در قالب 6 بعد(دلایل افول, افول, شرایط زمینه­ ای و مداخله­ گر چرخش, استراتژی چرخش و بهبود وضعیت شرکت) شناسایی گردید. سپس پرسشنامه­ ای که از مولفه­ های شناسایی شده در بخش کیفی بدست آمده است, بین شرکت­ های فعال در صنعت مواد غذایی مستقر در شهرک­ های صنعتی استان تهران که شرایط افول را داشته­ اند و از طریق نمونه­ گیری تصادفی ساده انتخاب شده­ اند, جهت تایید یا رد مولفه­ های شناسایی شده, توزیع گردید. در نهایت با دسته­ بندی مقوله­ های شناسایی شده بر اساس مدل پارادیمی داده­ بنیاد, در قالب شش بعد: علّی, محوری, راهبردی, زمینه­ ای, مداخله­ گر و پیامدها, فرآیند چرخش کسب­ و­ کارهای کوچک و متوسط تدوین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دولتشاه، پیمان، یزدخواستی، علی، و مزروعی نصرآبادی، اسماعیل. (1398). طراحی فرآیند چرخش بنگاه های کوچک و متوسط در مرحله افول (مورد مطالعه: شرکت های فعال در صنعت مواد غذایی). پژوهشنامه مدیریت اجرایی، 11(22 )، 151-184. SID. https://sid.ir/paper/359853/fa

    Vancouver: کپی

    دولتشاه پیمان، یزدخواستی علی، مزروعی نصرآبادی اسماعیل. طراحی فرآیند چرخش بنگاه های کوچک و متوسط در مرحله افول (مورد مطالعه: شرکت های فعال در صنعت مواد غذایی). پژوهشنامه مدیریت اجرایی[Internet]. 1398؛11(22 ):151-184. Available from: https://sid.ir/paper/359853/fa

    IEEE: کپی

    پیمان دولتشاه، علی یزدخواستی، و اسماعیل مزروعی نصرآبادی، “طراحی فرآیند چرخش بنگاه های کوچک و متوسط در مرحله افول (مورد مطالعه: شرکت های فعال در صنعت مواد غذایی)،” پژوهشنامه مدیریت اجرایی، vol. 11، no. 22 ، pp. 151–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359853/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا