APA:
کپیصالحی، فخرالدین، کاشانی نژاد، مهدی، و علی پور، نادر. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/502047/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، علی پور نادر. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/502047/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، و نادر علی پور، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 39–47، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502047/fa