APA:
کپیجانقربان، الناز، و گلی، محمد. (1400). بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 57-71. SID. https://sid.ir/paper/364023/fa
Vancouver:
کپیجانقربان الناز، گلی محمد. بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):57-71. Available from: https://sid.ir/paper/364023/fa
IEEE:
کپیالناز جانقربان، و محمد گلی، “بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 57–71، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364023/fa