APA:
کپیاردلانی، سمیه، کریم، گیتی، و پوراحمد، رضوان. (1396). ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/364528/fa
Vancouver:
کپیاردلانی سمیه، کریم گیتی، پوراحمد رضوان. ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/364528/fa
IEEE:
کپیسمیه اردلانی، گیتی کریم، و رضوان پوراحمد، “ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 75–83، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364528/fa