مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

980
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 83

چکیده

 هدف از این تحقیق دست یابی به یک روش سریع و ساده برای تشخیص کمی و کیفی سود افزوده شده به شیر حتی در مقادیر بسیار اندک است. زیرا روش های آزمون موجود در شرایط عملی و واقعی کاربردی ندارند. بدین منظور نمونه شیر خام بعد از تعیین ویژگی های میکروبی و شیمیایی آن به 4 قسمت تقسیم و به هر قسمت مقادیر مختلف اسید لاکتیک اضافه شد و مقادیر مختلف سود به نمونه ها اضافه گردید. آزمون های اسیدیته,pH , هدایت الکتریکی, الکل, خاکستر و رزالیک اسید انجام شد. طبق نتایج با افزایش مقادیر سود, هدایت الکتریکی و خاکستر کل افزایش و اسیدیته کاهش یافت. بین میزان سود اضافه شده به نمونه ها و pH همبستگی معنی دار وجود نداشت. آزمون الکل در تمام نمونه ها نتایج یکسان داشت. آزمون رزالیک اسید در تمام نمونه ها منفی بود. در مورد خاکستر قلیایی در هیچکدام از نمونه ها حجم اسید کلریدریک مصرفی به 1.2 میلی لیتر نرسید. با توجه به نتایج, آزمون رزالیک اسید کارایی لازم را نداشت. آزمون خاکستر قلیایی, مقادیر کمی میزان سود را مشخص نکرد. تنها آزمون هدایت الکتریکی نتایج مثبت و قابل استنادی را نشان داد که می توان جهت تشخیص و تعیین مقدار سود اضافه شده از آن بهره جست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اردلانی، سمیه، کریم، گیتی، و پوراحمد، رضوان. (1396). ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/364528/fa

    Vancouver: کپی

    اردلانی سمیه، کریم گیتی، پوراحمد رضوان. ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/364528/fa

    IEEE: کپی

    سمیه اردلانی، گیتی کریم، و رضوان پوراحمد، “ارزیابی روش های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 75–83، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364528/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button