مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

823
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

معرفی فرآورده های طبیعی توصیه شده برای آلزایمر از دیدگاه طب ایرانی (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 29

چکیده

 مقدمه: بیماری آلزایمر شایع ترین علت زوال عقل در سالمندان است. از آنجایی که هنوز پاتوژنز دقیق این بیماری مشخص نیست, درمان های موجود از کارایی لازم برخوردار نیستند. بنابراین استفاده از درمآنهای مکمل از جمله طب سنتی ایران جهت بهبود عملکرد حافظه رو به افزایش است. هدف: هدف از انجام این تحقیق بررسی نسخه های دارویی موجود در کتب طب سنتی ایرانی جهت پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر و معرفی پرکاربرد ترین گیاهان دارویی موجود در آنها می باشد. روش بررسی: در این مطالعه با کلیدواژه های "نسیان", "فراموشی", "حافظه" و "ذکر" نسخه های دارویی مربوطه از 6 کتاب معتبر دارویی طب ایرانی استخراج شد و فرآورده های طبیعی ذکر شده در این نسخ جمع آوری و میزان فراوانی آنها ثبت شد. همچنین نام علمی و خواص فارماکولوژیکی این فرآورده های طبیعی در پایگاه های علمی Google scholar و PubMed, Medline و Scopus جستجو شدند. نتایج: از مجموع 96 نسخه بررسی شده 262 گیاه استخراج شد که 40 گیاه دارای بیشترین فراوانی بودند. این گیاهان مانند فلفل, دارچین, زنجبیل, هلیله و کندر دارای خواص نوروپروتکتیو, آنتی آلزایمر و آنتی اکسیدانت بوده که با توجه به نقش استرس اکسیداتیو در ایجاد بیماری آلزایمر, می توانند در بهبود علایم این بیماری موثر باشند. نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه, طب سنتی ایرانی روش های درمانی بسیاری را برای بیماری آلزایمر معرفی نموده است که اثبات یا رد اثربخشی و ایمنی آنها نیازمند مطالعات بالینی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جمشیدی، امیرحسین، اقبالیان، فاطمه، ماهروزاده، سمیه، محمدی کناری، حوریه، قبادی، علی، و یوسف ثانی، بهاره سادات. (1399). معرفی فرآورده های طبیعی توصیه شده برای آلزایمر از دیدگاه طب ایرانی (مقاله مروری). گیاهان دارویی، 19(75 )، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/364788/fa

    Vancouver: کپی

    جمشیدی امیرحسین، اقبالیان فاطمه، ماهروزاده سمیه، محمدی کناری حوریه، قبادی علی، یوسف ثانی بهاره سادات. معرفی فرآورده های طبیعی توصیه شده برای آلزایمر از دیدگاه طب ایرانی (مقاله مروری). گیاهان دارویی[Internet]. 1399؛19(75 ):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/364788/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین جمشیدی، فاطمه اقبالیان، سمیه ماهروزاده، حوریه محمدی کناری، علی قبادی، و بهاره سادات یوسف ثانی، “معرفی فرآورده های طبیعی توصیه شده برای آلزایمر از دیدگاه طب ایرانی (مقاله مروری)،” گیاهان دارویی، vol. 19، no. 75 ، pp. 17–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364788/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button