مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

954
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص آنتی اکسیدان عصاره های جلبک دریایی Cystoseira trinodis از سواحل چابهار

صفحات

 صفحه شروع 658 | صفحه پایان 669

چکیده

 مقدمه: ماکروجلبک های دریایی در داروسازی, پزشکی, صنایع غذایی, آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند. ترکیبات زیستی فعال موجود در جلبک ها دارای اثرات گسترده ضدباکتریایی, ضدتومور, ضدقارچ, آنتی اکسیدان و ضدسرطان هستند. در تحقیق حاضر, خواص آنتی اکسیدان عصاره های آلی جلبک دریایی Cystoseira trinodis جمع آوری شده از خلیج چابهار مورد بررسی قرار گرفتروش بررسی: در این مطالعه تجربی عصاره های متانولی, کلروفرمی, اتیل استاتی و ان- هگزانی جلبک دریایی Cystoseira trinodis تهیه گردید. به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدان عصاره های جلبکی از روش مهار رادیکال آزاد DPPH, فعالیت کلاته کنندگی یون آهن و فعالیت احیاء کنندگی استفاده شد. در این مطالعه از One Way ANOVA جهت بررسی داده ها و آزمون Tukey برای مقایسه میانگین ها با نرم افزار Graphpad-Prism 6 استفاده شد.نتایج: نتایج حاصل از بررسی فعالیت آنتی اکسیدان جلبک ها نشان داد که بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدان بر اساس آزمون DPPH برای جلبک Cystoseira trinodis به ترتیب مربوط به عصاره اتیل استاتی (%92±4.96 مهار), در آزمون فعالیت کلاته کنندگی یون آهن مربوط به عصاره اتیل استاتی با 60.92±0.31% فعالیت و در آزمون فعالیت احیاء کنندگی مربوط به عصاره کلروفرمی با میزان جذب 0.885±0.03 در غلظت mg/ml1 بود.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که عصاره های مختلف جلبک Cystoseira trinodis دارای توان آنتی اکسیدانی و با درجه های متفاوتی می باشند و می توان از این ترکیبات به عنوان یک ابزار درمانی موثر استفاده نمود. این امر نیاز به تحقیقات بیشتر و خالص سازی و استخراج ترکیبات تشکیل دهنده عصاره جهت شناسایی موثرترین ترکیب این جلبک را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، علی، غفاری، مصطفی، باقرپور، نرگس سادات، و عطاران فریمان، گیلان. (1396). بررسی خواص آنتی اکسیدان عصاره های جلبک دریایی Cystoseira trinodis از سواحل چابهار. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 25(8 )، 658-669. SID. https://sid.ir/paper/36540/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری علی، غفاری مصطفی، باقرپور نرگس سادات، عطاران فریمان گیلان. بررسی خواص آنتی اکسیدان عصاره های جلبک دریایی Cystoseira trinodis از سواحل چابهار. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1396؛25(8 ):658-669. Available from: https://sid.ir/paper/36540/fa

    IEEE: کپی

    علی طاهری، مصطفی غفاری، نرگس سادات باقرپور، و گیلان عطاران فریمان، “بررسی خواص آنتی اکسیدان عصاره های جلبک دریایی Cystoseira trinodis از سواحل چابهار،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 25، no. 8 ، pp. 658–669، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button