مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,364
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آلی جلبک دریایی Colpomenia sinousa

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 155

چکیده

 سابقه و هدف: رادیکال های آزاد نقش مهمی در ایجاد بیماری های مختلف دارند و ترکیبات ضد اکسیدان می توانند در پیش گیری و درمان این بیماری ها مفید باشند. امروزه آنتی اکسیدان های طبیعی نسبت به مصنوعی سالم تر و ایمن تر بوده و محدود به منابع خشکی زی نمی باشند و جلبک های دریایی منبعی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند. لذا مطالعه حاضر به بررسی خواص آنتی اکسیدان جلبک دریایی Sinousa Colpomenia سواحل چابهار می پردازد. مواد و روش ها: عصاره گیری با استفاده از حلال متانول 95 درصد صورت گرفت. میزان حذف رادیکال آزاد DPPH, فعالیت کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت کاهندگی در سه غلظت 1, 1/0 و 01/0 میلی گرم بر میلی لیتر آزمایش شد. یافته ها: بیش ترین میزان حذف رادیکال آزاد DPPH, فعالیت کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت کاهندگی به ترتیب 25/1 ± 45/55 درصد, 83/2± 11/90 درصد و 01/0± 06/0 در غلظت 1 میلی گرم بر میلی لیتر به دست آمد. استنتاج: عصاره متانولی جلبک دریایی Colpomenia Sinousa دارای خاصیت آنتی اکسیدانی به خصوص آنتی اکسیدان نوع II می باشد و در صورت تایید مطالعات پیش کلینیکی و کلینیکی قابلیت استفاده به عنوان مکمل غذایی و یا دارو را خواهد داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، علی، و مرادی، سجاد. (1397). بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آلی جلبک دریایی Colpomenia sinousa. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 28(160 )، 151-155. SID. https://sid.ir/paper/45197/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری علی، مرادی سجاد. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آلی جلبک دریایی Colpomenia sinousa. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1397؛28(160 ):151-155. Available from: https://sid.ir/paper/45197/fa

    IEEE: کپی

    علی طاهری، و سجاد مرادی، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آلی جلبک دریایی Colpomenia sinousa،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 28، no. 160 ، pp. 151–155، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button