مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,037
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر کنترل بالینی اروژن دندانی (بازآموزی)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 مقدمه: اروژن دندانی که از دست رفتن شیمیایی ساختار دندان بدون درگیری باکتریایی است شیوع گسترده ای دارد. اروژن منجر به از دست رفتن ساختار دندان و در موارد پیشرفته ازدیاد حساسیت عاج و از دست رفتن زیبایی می شود. هدف این مطالعه, معرفی اروژن دندانی به عنوان یک وضعیت چند عاملی, کمک به شناسایی و ارزیابی ریسک فاکتورهای مختلف آن و ارائه مطالبی در زمینه پیشگیری و درمان می باشد.شرح مقاله: این مطالعه یک مطالعه مروری است که از جستجو در منابع کتابخانه ای و سایت های اینترنتیpubmed  وISI web of science  بین سال های 1980 تا 2010 با استفاده از کلید واژه های اروژن دندانی, درمان و پیشگیری انجام شده است.یافته ها: در زمینه اروژن دندانی تداخل فاکتورهای شیمیایی, بیولوژیکال و رفتاری مهم بوده است و به توضیح اینکه چرا برخی افراد نسبت به دیگران اروژن بیشتری دارند کمک می کند. قابلیت ایجاد اروژن توسط عوامل اروزیو شامل نوشیدنی های اسیدی یا مواد غذایی بستگی به فاکتورهای شیمیایی برای مثالpH , محتوای معدنی و خاصیت کلسیم شلاتوری دارد. محتوای بالای کلسیم و فسفات مواد غذایی یا نوشیدنی های دارای pH پایین, تاثیر اروزیو آنها را کاهش می دهد. از دستورالعمل های مرتبط با پیشگیری, مصرف آدامس یا مصرف موادی است که به طور مستقیم به خنثی سازی اسید کمک می کند مثل شستشو با سدیم بی کربنات. استراتژی دیگر مقاوم تر کردن سطح دندان در مقابل تاثیر اسید می باشد. در یک سری مطالعات استفاده از عوامل ادهزیو و فلوراید مورد بحث قرار گرفته است.نتیجه گیری: با شناسایی ریسک فاکتورهای مختلف, روش های پیشگیری را می توان معرفی کرد. در نتیجه پیشرفت و بهبود در ترمیم های کامپوزیتی و تکنیک های ادهزیو امکان بازسازی دندان دچار اروژن به صورت کمتر تهاجمی ایجاد شده است. با بررسی تحقیقات مختلف تحت شرایط اسیدی تمامی مواد ترمیمی در طول زمان دچار تخریب می شوند. این طور به نظر می رسد که مواد کامپوزیت و سرامیک دوام خوبی نشان می دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خروشی، مریم، کشانی، فاطمه، کشانی، فروز، خادمی، عباسعلی، و مظاهری، حمید. (1389). مروری بر کنترل بالینی اروژن دندانی (بازآموزی). مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، 6(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/365804/fa

    Vancouver: کپی

    خروشی مریم، کشانی فاطمه، کشانی فروز، خادمی عباسعلی، مظاهری حمید. مروری بر کنترل بالینی اروژن دندانی (بازآموزی). مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان[Internet]. 1389؛6(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/365804/fa

    IEEE: کپی

    مریم خروشی، فاطمه کشانی، فروز کشانی، عباسعلی خادمی، و حمید مظاهری، “مروری بر کنترل بالینی اروژن دندانی (بازآموزی)،” مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، vol. 6، no. 3، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365804/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button