APA:
کپیستوده، مریم سادات، و سلطانی زاده، نفیسه. (1399). بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی ناگت مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 629-641. SID. https://sid.ir/paper/365896/fa
Vancouver:
کپیستوده مریم سادات، سلطانی زاده نفیسه. بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی ناگت مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):629-641. Available from: https://sid.ir/paper/365896/fa
IEEE:
کپیمریم سادات ستوده، و نفیسه سلطانی زاده، “بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی ناگت مرغ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 629–641، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365896/fa