APA:
کپیفرد، پونه، محمدزاده میلانی، جعفر، و کسایی، محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/372220/fa
Vancouver:
کپیفرد پونه، محمدزاده میلانی جعفر، کسایی محمدرضا. اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/372220/fa
IEEE:
کپیپونه فرد، جعفر محمدزاده میلانی، و محمدرضا کسایی، “اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372220/fa